середу, 22 січня 2020 р.

                                 


                                          "З вічною думою про єдність на землі."
      День 22 січня ввійшов до національного календаря, як державне свято.Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було проголошено злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської народної республіки.
     З нагоди цієї дати бібліотекарка Духівської сільської бібліотеки провела 22 січня у книгозбірні урок державності для учнів 7 класу.Вікторія Михайлівна розповіла користувачам про тих героїв, які боролися за об'єднання всіх національно-демократичних сил українства, хто словом і ділом намагався відродити незалежну Соборна Українську державу.З задоволенням діти відповідали на питання вікторини , присвяченої Дню Соборності України. Матеріал ,що висвітлює події того дня бібліотекарка висвітлила у книжковий викладці "Моя єдина Україна."Захід пройшов цікаво та повчально.
     Відродження Вітчизни - це єдність наших душ, воскресіння духовності, культури, мови.І всіх нас єднає одне слово Україна. Кожна людина любить той край, де народились і живе.

Немає коментарів:

Дописати коментар